Heftige beelden van brand in flatgebouw Amsterdam: "Niet springen, riep ik"

Heftige beelden van brand in flatgebouw Amsterdam: "Niet springen, riep ik"

<em>Heftige beelden</em> van brand in flatgebouw Amsterdam: &quot;Niet springen, riep ik&quot; Van Hallstraat in Amsterdam is dinsdag brand ontstaan. Enkele bewoners zagen zich genoodzaakt naar buiten te springen van de vierde verdieping. Een ooggetuige deed alles om dat te voorkomen. Hij reageerde voor de camera van De Telegraaf: "Niet springen, riep ik." Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Bijzondere beelden: Boze aannemer sloopt appartementen wegens onbetaalde facturen Bekijk deze video » Video: marechaussee sleurt misdragende vrouw uit Transavia-toestel naar Napoli Bekijk deze video » Zien: dronebeelden van ravage na natuurbranden Turkije Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden van brand in flatgebouw Amsterdam: "Niet springen, riep ik"

Van Hallstraat in Amsterdam is dinsdag brand ontstaan. Enkele bewoners zagen zich genoodzaakt naar buiten te springen van de vierde verdieping. Een ooggetuige deed alles om dat te voorkomen. Hij reageerde voor de camera van De Telegraaf: "Niet springen, riep ik."

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden van brand in flatgebouw Amsterdam: "Niet springen, riep ik" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier