Interview Erik ten Hag over trainingskamp Ajax: "We zien het grote verschil in de groep"

Interview Erik ten Hag over trainingskamp Ajax: "We zien het grote verschil in de groep"

Ajax heeft er een trainingskamp in Oostenrijk opzitten, Erik ten Hag bespreekt de voortgang van de club in een interview. Daarbij geeft hij aan dat de ploeg uit Amsterdam nog aan de bak moet: "We zien het grote verschil in de groep en dat moet wel dicht worden gemaakt de komende dagen." Zaterdag neemt Ajax het op tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal met nieuwkomer Berghuis.

Bekijk de video van Ajax hieronder.

Interview <em>Erik ten Hag</em> over trainingskamp <em>Ajax</em>: &quot;We zien het grote verschil in de groep&quot; Ajax heeft er een trainingskamp in Oostenrijk opzitten, Erik ten Hag bespreekt de voortgang van de club in een interview. Daarbij geeft hij aan dat de ploeg uit Amsterdam nog aan de bak moet: "We zien het grote verschil in de groep en dat moet wel dicht worden gemaakt de komende dagen." Zaterdag neemt Ajax het op tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal met nieuwkomer Berghuis. Bekijk de video van Ajax hieronder. Bekijk ook Samenvatting Bayern München - Ajax Steven Berghuis maakt officieus debuut Bekijk deze video » Samenvatting Ajax - RB Leipzig (vriendschappelijk) Bekijk deze video » Zien: minuut stilte voor overleden Ajax-talent Noah Gesser tijdens oefenwedstrijd Leipzig Bekijk deze video »
Voetbal :
Interview Erik ten Hag over trainingskamp Ajax: "We zien het grote verschil in de groep"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Interview Erik ten Hag over trainingskamp Ajax: "We zien het grote verschil in de groep" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier