Jaimie Vaes en zoontje Lío wonen op Ibiza: "Ik kan me nu geen betere plek wensen" (video)

Jaimie Vaes en zoontje Lío wonen op Ibiza: "Ik kan me nu geen betere plek wensen" (video)

De rust lijkt wedergekeerd in het leven van Jaimie Vaes. Zij en haar verloofde Lil Kleine hebben een break genomen van hun relatie en Jamie is samen met zoontje Lio en de nanny verhuisd naar Ibiza.

<em>Jaimie Vaes</em> en zoontje Lío wonen op <em>Ibiza</em>: &quot;Ik kan me nu geen betere plek wensen&quot; (video) De rust lijkt wedergekeerd in het leven van Jaimie Vaes. Zij en haar verloofde Lil Kleine hebben een break genomen van hun relatie en Jamie is samen met zoontje Lio en de nanny verhuisd naar Ibiza. WoonplaatsHet ging een aantal maanden geleden allemaal mis in een hotel op Ibiza, Vaes kwam onder de bulten en schrammen de hotelkamer uitlopen. Die hotelkamer ruilt ze nu in voor een vaste woonplaats op het partyeiland. "Voor nu is dit wel even goed. Ik kan me nu geen betere plek wensen dan Ibiza", aldus Vaes. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Jaimie Vaes en zoontje Lío wonen op Ibiza: "Ik kan me nu geen betere plek wensen" (video)

Woonplaats
Het ging een aantal maanden geleden allemaal mis in een hotel op Ibiza, Vaes kwam onder de bulten en schrammen de hotelkamer uitlopen. Die hotelkamer ruilt ze nu in voor een vaste woonplaats op het partyeiland. "Voor nu is dit wel even goed. Ik kan me nu geen betere plek wensen dan Ibiza", aldus Vaes.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jaimie Vaes en zoontje Lío wonen op Ibiza: "Ik kan me nu geen betere plek wensen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier