Humberto gemist? Henk Grol testte paar dagen voor Olympische Spelen positief op corona

Humberto gemist? Henk Grol testte paar dagen voor Olympische Spelen positief op corona

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Een aantal dagen voor de Olympische Spelen testte Henk Grol positief op corona. De olympisch sporter had nergens last van en de stress begon hem te bekruipen. Gelukkig voor hem, testte hij die dag erna alweer negatief en ook de coronatesten die erna volgden, waren negatief.

<em>Humberto</em> gemist? Henk Grol testte paar dagen voor <em>Olympische Spelen</em> positief op corona Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Een aantal dagen voor de Olympische Spelen testte Henk Grol positief op corona. De olympisch sporter had nergens last van en de stress begon hem te bekruipen. Gelukkig voor hem, testte hij die dag erna alweer negatief en ook de coronatesten die erna volgden, waren negatief. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Henk Grol testte paar dagen voor Olympische Spelen positief op corona

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Henk Grol testte paar dagen voor Olympische Spelen positief op corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier