Humberto: grote zorgen om warm wordend klimaat en bosbranden tot gevolg

Humberto: grote zorgen om warm wordend klimaat en bosbranden tot gevolg

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto</em>: grote zorgen om warm wordend <em>klimaat</em> en bosbranden tot gevolg Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Het klimaat is enorm snel aan het veranderen, aldus meteoroloog Reinier van den Berg. We hebben te maken met verschillende hevige bosbranden en de klimaatspecialisten maken zich zorgen over de gevolgen: "Dit zijn de vingerafdrukken van een warmer wordend klimaat", aldus Reinier. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: grote zorgen om warm wordend klimaat en bosbranden tot gevolg

Het klimaat is enorm snel aan het veranderen, aldus meteoroloog Reinier van den Berg. We hebben te maken met verschillende hevige bosbranden en de klimaatspecialisten maken zich zorgen over de gevolgen: "Dit zijn de vingerafdrukken van een warmer wordend klimaat", aldus Reinier.

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto: grote zorgen om warm wordend klimaat en bosbranden tot gevolg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier