De Oranjezomer gemist? René van der Gijp heeft weleens kramp tijdens deze intieme bezigheid...

De Oranjezomer gemist? René van der Gijp heeft weleens kramp tijdens deze intieme bezigheid...

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> heeft weleens kramp tijdens deze intieme bezigheid... Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp krijgt de vraag of hij ooit kramp heeft gehad. Natuurlijk komt daar een grof antwoord uit, zoals je die van de mannen van De Oranjezomer kunt verwachten: "Niet tijdens het voetballen, maar wel met neuken!" Tijdens de intieme bezigheid, heeft van der Gijp blijkbaar weleens last van kramp. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp krijgt de vraag of hij ooit kramp heeft gehad. Natuurlijk komt daar een grof antwoord uit, zoals je die van de mannen van De Oranjezomer kunt verwachten: "Niet tijdens het voetballen, maar wel met neuken!" Tijdens de intieme bezigheid, heeft van der Gijp blijkbaar weleens last van kramp.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? René van der Gijp heeft weleens kramp tijdens deze intieme bezigheid... of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier