Marcel van Roosmalen in De Oranjezomer over 'Nederland is een kutland': "U bent het probleem"

Marcel van Roosmalen in De Oranjezomer over 'Nederland is een kutland': "U bent het probleem"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Marcel van Roosmalen in <em>De Oranjezomer</em> over 'Nederland is een <em>kutland</em>': &quot;U bent het probleem&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. "Nederland is een kutland", die uitspraak van Johan Derksen is de afgelopen week hard gegaan in de media. Hart van Nederland deed er zelfs een onderzoek naar, maar wat is nu eigenlijk het probleem? Marcel van Roosmalen legt het je haarfijn uit: "U kunt niet nadenken, u bent het probleem." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Nederland is een kutland", die uitspraak van Johan Derksen is de afgelopen week hard gegaan in de media. Hart van Nederland deed er zelfs een onderzoek naar, maar wat is nu eigenlijk het probleem? Marcel van Roosmalen legt het je haarfijn uit: "U kunt niet nadenken, u bent het probleem."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marcel van Roosmalen in De Oranjezomer over 'Nederland is een kutland': "U bent het probleem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier