Chaos tijdens De Oranjezomer door muis in de studio

Chaos tijdens De Oranjezomer door muis in de studio

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tijdens de uitzending van De Oranjezomer creëert een knaagdier behoorlijk wat chaos in de studio. Een interview wordt bruut onderbroken door de muis die zich wegwijs maakt door de studio.

Chaos tijdens <em>De Oranjezomer</em> door <em>muis</em> in de studio Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de uitzending van De Oranjezomer creëert een knaagdier behoorlijk wat chaos in de studio. Een interview wordt bruut onderbroken door de muis die zich wegwijs maakt door de studio. Knikkende knietjesAlle gasten zitten met de beentjes omhoog wanneer de camera opzoek gaat naar de muis. Helaas voor de gasten met een muizenfobie, de muis laat zich niet meer zien. Wie weet waar hij zich verborgen houdt. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Knikkende knietjes
Alle gasten zitten met de beentjes omhoog wanneer de camera opzoek gaat naar de muis. Helaas voor de gasten met een muizenfobie, de muis laat zich niet meer zien. Wie weet waar hij zich verborgen houdt.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chaos tijdens De Oranjezomer door muis in de studio of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier