Moeder Harrie Lavreysen in Op1 over gouden plak én oranje hoedjes

Moeder Harrie Lavreysen in Op1 over gouden plak én oranje hoedjes

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De Nederlandse baanwielrenners hebben vandaag een gouden plak veroverd op de Olympische Spelen. De moeder van kampioen Harrie Lavreysen viert samen met de familie feest en dat doen zij geheel in stijl: "De oranje hoedjes hebben wij altijd op als we naar de wedtrijd gaan."

Moeder Harrie Lavreysen in <em>Op1</em> over gouden plak én oranje hoedjes Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Nederlandse baanwielrenners hebben vandaag een gouden plak veroverd op de Olympische Spelen. De moeder van kampioen Harrie Lavreysen viert samen met de familie feest en dat doen zij geheel in stijl: "De oranje hoedjes hebben wij altijd op als we naar de wedtrijd gaan." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Moeder Harrie Lavreysen in Op1 over gouden plak én oranje hoedjes

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Moeder Harrie Lavreysen in Op1 over gouden plak én oranje hoedjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier