Henk Krol in De Oranjezomer over uit de kast komen: "Bij groepssport mannen is het een probleem"

Henk Krol in De Oranjezomer over uit de kast komen: "Bij groepssport mannen is het een probleem"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Henk Krol in <em>De Oranjezomer</em> over uit de kast komen: &quot;Bij groepssport mannen is het een probleem&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Henk Krol vertelt over zijn jeugd en de fijne opvoeding die hij heeft gehad om vrij te zijn in iedere keuze: "Ik heb nooit in de kast gezeten." Hij laat echter wel weten dat het bij specifieke takken van sport moeilijk ligt om uit de kast te komen: "Bij groepssport bij mannen is het een probleem." Hij is van mening dat wanneer er 2 of 3 mannen uit de kast komen, er meer volgen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Henk Krol vertelt over zijn jeugd en de fijne opvoeding die hij heeft gehad om vrij te zijn in iedere keuze: "Ik heb nooit in de kast gezeten." Hij laat echter wel weten dat het bij specifieke takken van sport moeilijk ligt om uit de kast te komen: "Bij groepssport bij mannen is het een probleem." Hij is van mening dat wanneer er 2 of 3 mannen uit de kast komen, er meer volgen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Henk Krol in De Oranjezomer over uit de kast komen: "Bij groepssport mannen is het een probleem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier