Op1 gemist? Euvgenia Parakhina onder de indruk van Jan Waltmans: "U bent mijn held"

Op1 gemist? Euvgenia Parakhina onder de indruk van Jan Waltmans: "U bent mijn held"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Jan Waltmans begint binnenkort als ambassadeur van Bosnië. Geen makkelijke klus, een land met grote uitdagingen. "Er is ook een Nederlands belang. Als het in deze landen helemaal misgaat, dan gaan er miljoenen mensen naar Europa", aldus Waltmans. Euvgenia Parakhina is onder de indruk van het verhaal van de oud-ambassadeur: "U bent mijn held."

<em>Op1</em> gemist? Euvgenia Parakhina onder de indruk van <em>Jan Waltmans</em>: &quot;U bent mijn held&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Jan Waltmans begint binnenkort als ambassadeur van Bosnië. Geen makkelijke klus, een land met grote uitdagingen. "Er is ook een Nederlands belang. Als het in deze landen helemaal misgaat, dan gaan er miljoenen mensen naar Europa", aldus Waltmans. Euvgenia Parakhina is onder de indruk van het verhaal van de oud-ambassadeur: "U bent mijn held." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Euvgenia Parakhina onder de indruk van Jan Waltmans: "U bent mijn held"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Euvgenia Parakhina onder de indruk van Jan Waltmans: "U bent mijn held" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier