Op1 gemist? Auke Florian vindt goudvissen in de gracht

Op1 gemist? Auke Florian vindt goudvissen in de gracht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Een goudvis in de gracht, dat is een beetje gek, maar het gebeurt. Auke Florian bespreekt het probleem van dieren die niet thuishoren in onze flora en fauna. "Heel veel dieren komen perongeluk het water in en dat kan voor grote problemen zorgen."

<em>Op1</em> gemist? Auke Florian vindt goudvissen in de gracht Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Een goudvis in de gracht, dat is een beetje gek, maar het gebeurt. Auke Florian bespreekt het probleem van dieren die niet thuishoren in onze flora en fauna. "Heel veel dieren komen perongeluk het water in en dat kan voor grote problemen zorgen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Auke Florian vindt goudvissen in de gracht

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Auke Florian vindt goudvissen in de gracht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier