Blokhuis Extra: De Jaren 80 met o.a. Madonna gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blokhuis Extra: De Jaren 80 met o.a. Madonna gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blokhuis Extra: De Jaren 80 met o.a. Madonna gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de Pride-week op NPO 3 zie je in de Jaren 80-serie van Blokhuis Extra onder andere het ultieme gay-icoon Madonna en het synthpoptrio Bronski Beat. ProtestDe mannen van Tears for Fears vertellen over de grote hit Shout, hun vuist-in-de-lucht-protestsong. Harrie Jekkers van Klein Orkest blikt terug op zijn bekendste nummer Over de muur. MadonnaHet is Gay Pride, dus gaat het ook over de muziek van het ultieme gay-icoon Madonna en zie je reportages over Smalltown Boy van het synthpoptrio Bronski Beat, waarvan de leden hun homo-zijn niet onder stoelen of banken staken, en het Pride-lijflied It's raining men van The Weather Girls. The Masked Singer gemist? Het skelet zingt 'Like A Prayer' Bekijk deze video » Nick Kamen (59) overleden: bekijk zijn grootste hit 'I Promised Myself' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de Pride-week op NPO 3 zie je in de Jaren 80-serie van Blokhuis Extra onder andere het ultieme gay-icoon Madonna en het synthpoptrio Bronski Beat.

Protest
De mannen van Tears for Fears vertellen over de grote hit Shout, hun vuist-in-de-lucht-protestsong. Harrie Jekkers van Klein Orkest blikt terug op zijn bekendste nummer Over de muur.

Madonna
Het is Gay Pride, dus gaat het ook over de muziek van het ultieme gay-icoon Madonna en zie je reportages over Smalltown Boy van het synthpoptrio Bronski Beat, waarvan de leden hun homo-zijn niet onder stoelen of banken staken, en het Pride-lijflied It's raining men van The Weather Girls.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Blokhuis Extra: de jaren 80

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Blokhuis Extra: De Jaren 80 met o.a. Madonna gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier