Live stream atletiek met o.a. Femke Bol (woensdag 4 augustus)

Live stream atletiek met o.a. Femke Bol (woensdag 4 augustus)

Kijk woensdag 4 augustus vanaf 02.00 uur LIVE naar atletiek op de Olympische Spelen via de bovenstaande livestream.

Bekijk hier het volledige tijdschema van het atletiek op de Olympische Spelen.

Alles van atletiek op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio is live te zien bij discovery+. Waarschijnlijk zendt Eurosport 1/2 ook vrijwel alle sessies live op tv uit. Verder zijn de meest aansprekende onderdelen te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Live stream <em>atletiek</em> met o.a. Femke Bol (woensdag 4 augustus) Kijk woensdag 4 augustus vanaf 02.00 uur LIVE naar atletiek op de Olympische Spelen via de bovenstaande livestream. Bekijk hier het volledige tijdschema van het atletiek op de Olympische Spelen. Alles van atletiek op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio is live te zien bij discovery+. Waarschijnlijk zendt Eurosport 1/2 ook vrijwel alle sessies live op tv uit. Verder zijn de meest aansprekende onderdelen te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.
Live :
Live stream atletiek met o.a. Femke Bol (woensdag 4 augustus)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream atletiek met o.a. Femke Bol (woensdag 4 augustus) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier