Samenvatting Nederland - Groot-Brittannië (halve finale hockey, Olympische Spelen)

Samenvatting Nederland - Groot-Brittannië (halve finale hockey, Olympische Spelen)

Samenvatting <em>Nederland - Groot-Brittannië</em> (halve finale hockey, Olympische Spelen) Vijf jaar geleden werden de Nederlandse hockeydames in de finale van de Olympische Spelen verslagen door Groot-Brittannië (na shoot-outs), maar in de halve finale van de Spelen in Tokio had Nederland geen kind aan de Engelsen. Dankzij treffers van Felice Albers (twee keer), Marloes Keetels, Maria Verschoor en Frédérique Matla werd het 5-1, en dus zijn de vrouwen finalist. Bekijk de samenvatting van Nederland - Groot-Brittannië hierboven. Je vindt het volledige schema van hockey op de Olympische Spelen op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Nieuw-Zeeland (kwartfinale hockey vrouwen, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Hockeyvrouwen overtuigend naar finale Olympische Spelen (video) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Samenvatting Nederland - Groot-Brittannië (halve finale hockey, Olympische Spelen)

Vijf jaar geleden werden de Nederlandse hockeydames in de finale van de Olympische Spelen verslagen door Groot-Brittannië (na shoot-outs), maar in de halve finale van de Spelen in Tokio had Nederland geen kind aan de Engelsen. Dankzij treffers van Felice Albers (twee keer), Marloes Keetels, Maria Verschoor en Frédérique Matla werd het 5-1, en dus zijn de vrouwen finalist.

Bekijk de samenvatting van Nederland - Groot-Brittannië hierboven. Je vindt het volledige schema van hockey op de Olympische Spelen op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Groot-Brittannië (halve finale hockey, Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier