Samenvatting PSV - FC Midtjylland (derde voorronde Champions League)

Samenvatting PSV - FC Midtjylland (derde voorronde Champions League)

Samenvatting <em>PSV - FC Midtjylland</em> (derde voorronde Champions League) In de heenwedstrijd van de derde voorronde van de Champions League heeft PSV een grote stap gezet richting de play-offs. Het Deense FC Midtjylland (vorig jaar nog groepsgenoot van Ajax in de Champions League) kwam op bezoek en werd vooral in het eerste helft weggespeeld. Op dat moment stond er al een 3-0 stand op het bord en kon PSV de teugels iets laten vieren. De ploeg van Roger Schmidt heeft echter laten zien in een blakende vorm te steken. Bekijk de samenvatting van PSV - FC Midtjylland hierboven. Bekijk ook Samenvatting PSV - Galatasaray (voorronde Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Galatasaray - PSV (voorronde Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting PSV - FC Midtjylland (derde voorronde Champions League)

In de heenwedstrijd van de derde voorronde van de Champions League heeft PSV een grote stap gezet richting de play-offs. Het Deense FC Midtjylland (vorig jaar nog groepsgenoot van Ajax in de Champions League) kwam op bezoek en werd vooral in het eerste helft weggespeeld. Op dat moment stond er al een 3-0 stand op het bord en kon PSV de teugels iets laten vieren. De ploeg van Roger Schmidt heeft echter laten zien in een blakende vorm te steken.

Bekijk de samenvatting van PSV - FC Midtjylland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting PSV - FC Midtjylland (derde voorronde Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier