Zien: Humberto Tan volgt Marit Bouwmeester totaal niet, "Ik ben je kwijt he"

Zien: Humberto Tan volgt Marit Bouwmeester totaal niet, "Ik ben je kwijt he"

Zeilster Marit Bouwmeester wist zondag een bronzen medaille te behalen op de Olympische Spelen. Inmiddels is ze weer terug in Nederland, waar ze met Humberto Tan terugblikte en een technische analyse met hem deelde die presentator duidelijk boven de pet ging: "Ik ben je kwijt he, maakt niet uit", geeft hij aan. Een lachsalvo van Tan en zijn gasten is het gevolg.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Zien: Humberto Tan volgt <em>Marit Bouwmeester</em> totaal niet, &quot;Ik ben je kwijt he&quot; Zeilster Marit Bouwmeester wist zondag een bronzen medaille te behalen op de Olympische Spelen. Inmiddels is ze weer terug in Nederland, waar ze met Humberto Tan terugblikte en een technische analyse met hem deelde die presentator duidelijk boven de pet ging: "Ik ben je kwijt he, maakt niet uit", geeft hij aan. Een lachsalvo van Tan en zijn gasten is het gevolg. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.
TV :
Zien: Humberto Tan volgt Marit Bouwmeester totaal niet, "Ik ben je kwijt he"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Humberto Tan volgt Marit Bouwmeester totaal niet, "Ik ben je kwijt he" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV