Video: Humberto Tan doet voor hoe je moet gewichtheffen

Video: Humberto Tan doet voor hoe je moet gewichtheffen

Jaike Belfor probeerde dinsdagavond aan Humberto Tan uit te leggen hoe gewichtheffen precies in elkaar zit. De presentator heeft daar zelf echter ook wel zo zijn ideeën over en probeert dat uit te beelden, maar die bewegingen zijn niet voor iedereen even duidelijk.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Video: <em>Humberto Tan</em> doet voor hoe je moet gewichtheffen Jaike Belfor probeerde dinsdagavond aan Humberto Tan uit te leggen hoe gewichtheffen precies in elkaar zit. De presentator heeft daar zelf echter ook wel zo zijn ideeën over en probeert dat uit te beelden, maar die bewegingen zijn niet voor iedereen even duidelijk. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.
TV :
Video: Humberto Tan doet voor hoe je moet gewichtheffen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Humberto Tan doet voor hoe je moet gewichtheffen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier