Zien: Springruiter Maikel van der Vleuten pakt BRONS met paard Beauville Z

Zien: Springruiter Maikel van der Vleuten pakt BRONS met paard Beauville Z

Maikel van der Vleuten heeft met zijn paard Beauville Z de bronzen medaille veroverd in de individuele springfinale van vandaag. Het goud was voor de Brit Ben Maher, het zilver ging naar de Zweed Peder Fredericson.

Zien: Springruiter <em>Maikel van der Vleuten</em> pakt BRONS met paard Beauville Z Maikel van der Vleuten heeft met zijn paard Beauville Z de bronzen medaille veroverd in de individuele springfinale van vandaag. Het goud was voor de Brit Ben Maher, het zilver ging naar de Zweed Peder Fredericson. Foutloze combinatiesVan der Vleuten, voor de derde keer actief op de Spelen, had zich samen met vijf andere combinaties geplaatst voor de barrage na een foutloze eerste ronde in de finale. In die barrage bleven alle combinaties foutloos. Van der Vleuten noteerde samen met Beauville de derde tijd en won dus brons. Bekijk de video van Eurosport hierboven. Bekijk ook Zien: Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen rijden exact dezelfde tijd (baanwielrennen) Bekijk deze video » Video: Sifan Hassan plaatst zich voor finale 1500 meter (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Springruiter Maikel van der Vleuten pakt BRONS met paard Beauville Z

Foutloze combinaties
Van der Vleuten, voor de derde keer actief op de Spelen, had zich samen met vijf andere combinaties geplaatst voor de barrage na een foutloze eerste ronde in de finale. In die barrage bleven alle combinaties foutloos. Van der Vleuten noteerde samen met Beauville de derde tijd en won dus brons.

Bekijk de video van Eurosport hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Springruiter Maikel van der Vleuten pakt BRONS met paard Beauville Z of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV