Video: 'Anaaltunnel' in Leiden irriteert bewoners mateloos

Video: 'Anaaltunnel' in Leiden irriteert bewoners mateloos

De Kanaaltunnel in Leiden is nog maar vier jaar oud, maar nu al vallen de tegels van de muur. De tunnel zou verkeerd gebouwd zijn en tot overmaat van ramp is nu ook nog een letter van de naam weggehaald. De gemeente gaat onderzoeken waarom deze brug er zo snel al zo slecht aan toe is.

Video: <em>'Anaaltunnel' in Leiden</em> irriteert bewoners mateloos De Kanaaltunnel in Leiden is nog maar vier jaar oud, maar nu al vallen de tegels van de muur. De tunnel zou verkeerd gebouwd zijn en tot overmaat van ramp is nu ook nog een letter van de naam weggehaald. De gemeente gaat onderzoeken waarom deze brug er zo snel al zo slecht aan toe is. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Video: dansleraar bedreigd na weigeren leerlingen zonder vaccin Bekijk deze video » Heftige beelden: Zo ziet Beiroet eruit een jaar na de enorme ramp Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: 'Anaaltunnel' in Leiden irriteert bewoners mateloos

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: 'Anaaltunnel' in Leiden irriteert bewoners mateloos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier