Video: Deze sporters wonnen vandaag een medaille op de Olympische Spelen

Video: Deze sporters wonnen vandaag een medaille op de Olympische Spelen

Ook vandaag heeft Nederland weer medailles weten te pakken op de Olympische Spelen in Tokio. Sharon van Rouwendaal, Femke Bol en Maikel van der Vleuten veroverden één zilveren en twee bronzen plakken en brachten het totaal daarmee alweer op 23 medailles voor TeamNL. Het is pas dag 12 van de Spelen en dat betekent dat het record van 25 medailles in het zicht komt.

Bekijk het overzicht van Medailles van dag 12 hieronder.

Video: Deze <em>sporters</em> wonnen vandaag een medaille op de <em>Olympische Spelen</em> Ook vandaag heeft Nederland weer medailles weten te pakken op de Olympische Spelen in Tokio. Sharon van Rouwendaal, Femke Bol en Maikel van der Vleuten veroverden één zilveren en twee bronzen plakken en brachten het totaal daarmee alweer op 23 medailles voor TeamNL. Het is pas dag 12 van de Spelen en dat betekent dat het record van 25 medailles in het zicht komt. Bekijk het overzicht van Medailles van dag 12 hieronder. Bekijk ook Medaille-overzicht Olympische Spelen: liggen we op schema voor een record? (video) Bekijk deze video » Video: meedoen aan 1.5, 5 en 10 km werd Sifan Hassan afgeraden Bekijk deze video » Video: 13-jarige Sky haalt olympische medaille met skateboarden Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Video: Deze sporters wonnen vandaag een medaille op de Olympische Spelen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Deze sporters wonnen vandaag een medaille op de Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV