Video: Een jaar na de explosie nog altijd veel onrust in Beiroet

Video: Een jaar na de explosie nog altijd veel onrust in Beiroet

Een enorme explosie verwoestte precies een jaar geleden een groot deel van Beiroet. Zo'n 2750 ton ammoniumnitraat ontplofte in de haven, wat zorgde voor 218 doden en duizenden gewonden. Marcel van der Steen, een oud-correspondent en filmmaker die een documentaire heeft gemaakt over het leven van inwoners na de explosie, vertelt hoe Beiroet er nu voorstaat.

Bekijk de video van NU.nl hieronder.

Video: Een jaar na de <em>explosie</em> nog altijd veel onrust in <em>Beiroet</em> Een enorme explosie verwoestte precies een jaar geleden een groot deel van Beiroet. Zo'n 2750 ton ammoniumnitraat ontplofte in de haven, wat zorgde voor 218 doden en duizenden gewonden. Marcel van der Steen, een oud-correspondent en filmmaker die een documentaire heeft gemaakt over het leven van inwoners na de explosie, vertelt hoe Beiroet er nu voorstaat. Bekijk de video van NU.nl hieronder. Bekijk ook EenVandaag: explosie Beiroet vandaag een jaar geleden Bekijk deze video » Heftige beelden: Zo ziet Beiroet eruit een jaar na de enorme ramp Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Een jaar na de explosie nog altijd veel onrust in Beiroet


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Een jaar na de explosie nog altijd veel onrust in Beiroet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier