Hilarische beelden: Bram Krikke in de finale van het Junior Songfestival 2004

Hilarische beelden: Bram Krikke in de finale van het Junior Songfestival 2004

Bram Krikke deelt op zijn Instagram een hilarische parodie waarin hij Nederland vertegenwoordigt op de finale van het Junior Songfestival 2004. Klaartje en Nicky stonden met hun nummer 'Hij is een kei' in de finale van het Junior Songfestival, maar door fotoshop lijkt het net of Bram zelf ook in de finale stond.

Bekijk de hillarische video van Bram Krikke hieronder.

Hilarische beelden: <em>Bram Krikke</em> in de finale van het <em>Junior Songfestival 2004</em> Bram Krikke deelt op zijn Instagram een hilarische parodie waarin hij Nederland vertegenwoordigt op de finale van het Junior Songfestival 2004. Klaartje en Nicky stonden met hun nummer 'Hij is een kei' in de finale van het Junior Songfestival, maar door fotoshop lijkt het net of Bram zelf ook in de finale stond. Bekijk de hillarische video van Bram Krikke hieronder. Bekijk ook Hilarisch: Bram Krikke belt in donkere tijden met Willem Engel (Viruswaarheid) Bekijk deze video » Zien: Bram Krikke loopt boos weg tijdens interview met Thierry Baudet Bekijk deze video » De Grote Bram Krikke Show: wie is toch de masked driver? Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: Bram Krikke in de finale van het Junior Songfestival 2004 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier