Hoeveel ben je waard? met hoteleigenaren en bijstandsmoeder gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hoeveel ben je waard? met hoteleigenaren en bijstandsmoeder gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hoeveel ben je waard? met hoteleigenaren en bijstandsmoeder gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Hoeveel Ben Je Waard: twee etsjes van Rembrandt gevonden Bekijk deze video » In deze aflevering van Hoeveel ben je waard? neemt Viktor Brand het financiële vermogen van hoteleigenaren Lorenzo en Gaston en de alleenstaande moeder Sasja onder de loep. ExtravagantHoteleigenaren Lorenzo en Gaston leven een luxe en extravagant leven. Maar niet zonder daar keihard voor te werken. Het stel stelt hun leven in teken van hun twee viersterrenhotels in Leiden. CoronacrisisHet geld stroomde ooit naar binnen, maar sinds de coronacrisis nu ook net zo hard weer naar buiten. Het stel droomt van een huis op Curaçao waar ze eindelijk van hun hard verdiende rust willen gaan genieten. Maar zijn deze miljonairs nu nog wel miljonair? BijstandsuitkeringDe 49-jarige alleenstaande moeder Sasja moet rondkomen van een bijstandsuitkering. Ooit gelukkig getrouwd woonde ze met haar gezin in een koopwoning. Sasja verloor haar baan en het huwelijk liep op de klippen. Eigen huisVia de daklozenopvang kwam ze met haar twee kinderen in een sociale huurwoning terecht. Ze draait ieder dubbeltje om, maar droomt van een leven zonder bijstand en mét eigen huis. Maar Sasja zit vast in de regels van de bijstand en weet niet hoe verder. Viktor en zijn team bieden haar licht in de duisternis. Hoeveel Ben Je Waard: Pieter-Gerrit vertelt over hoerenhondjes Bekijk deze video » Zien: Viktor Brand in shock door Lego-waarde in Hoeveel ben je waard? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Hoeveel ben je waard? neemt Viktor Brand het financiële vermogen van hoteleigenaren Lorenzo en Gaston en de alleenstaande moeder Sasja onder de loep.

Extravagant
Hoteleigenaren Lorenzo en Gaston leven een luxe en extravagant leven. Maar niet zonder daar keihard voor te werken. Het stel stelt hun leven in teken van hun twee viersterrenhotels in Leiden.

Coronacrisis
Het geld stroomde ooit naar binnen, maar sinds de coronacrisis nu ook net zo hard weer naar buiten. Het stel droomt van een huis op Curaçao waar ze eindelijk van hun hard verdiende rust willen gaan genieten. Maar zijn deze miljonairs nu nog wel miljonair?

Bijstandsuitkering
De 49-jarige alleenstaande moeder Sasja moet rondkomen van een bijstandsuitkering. Ooit gelukkig getrouwd woonde ze met haar gezin in een koopwoning. Sasja verloor haar baan en het huwelijk liep op de klippen.

Eigen huis
Via de daklozenopvang kwam ze met haar twee kinderen in een sociale huurwoning terecht. Ze draait ieder dubbeltje om, maar droomt van een leven zonder bijstand en mét eigen huis. Maar Sasja zit vast in de regels van de bijstand en weet niet hoe verder. Viktor en zijn team bieden haar licht in de duisternis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hoeveel ben je waard?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoeveel ben je waard? met hoteleigenaren en bijstandsmoeder gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier