Bizarre beelden: Brutale dief steelt auto met aan boord drie kinderen

Bizarre beelden: Brutale dief steelt auto met aan boord drie kinderen

Beveiligingscamera’s filmen een weerzinwekkende actie in het Britse Bolton. Een brutale autodief grijpt zijn kans en steelt een auto waarin drie kinderen op de achterbank zitten. De vader stond nietsvermoedend toen de dief opdook en kon niet op tijd ingrijpen. De auto met daarin de kinderen werden niet veel later gewonden.

Bekijk de beelden van De Telegraaf hieronder.

Bizarre beelden: Brutale <em>dief</em> steelt auto met aan boord <em>drie kinderen</em> Beveiligingscamera’s filmen een weerzinwekkende actie in het Britse Bolton. Een brutale autodief grijpt zijn kans en steelt een auto waarin drie kinderen op de achterbank zitten. De vader stond nietsvermoedend toen de dief opdook en kon niet op tijd ingrijpen. De auto met daarin de kinderen werden niet veel later gewonden. Bekijk de beelden van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Opsporing Verzocht gemist? Medewerker blokkeert uitgang voor winkeldief Oss Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Nepkoerier steelt voor 100.000 euro aan smartphones Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: Brutale dief steelt auto met aan boord drie kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier