René van der Gijp vertelt over Frans Hoek: "Hij vindt Louis van Gaal een enorme lul"

René van der Gijp vertelt over Frans Hoek: "Hij vindt Louis van Gaal een enorme lul"

René van der Gijp vertelde woensdagavond in De Oranjezomer een bizar verhaal over Frans Hoek. Hij kwam de keeperstrainer eens tegen op de parkeerplaats in Zeist, en Hoek stak direct van wal met allemaal verhalen over wat voor "enorme lul" Louis van Gaal is.

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> vertelt over Frans Hoek: &quot;Hij vindt <em>Louis van Gaal</em> een enorme lul&quot; René van der Gijp vertelde woensdagavond in De Oranjezomer een bizar verhaal over Frans Hoek. Hij kwam de keeperstrainer eens tegen op de parkeerplaats in Zeist, en Hoek stak direct van wal met allemaal verhalen over wat voor "enorme lul" Louis van Gaal is. Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Vaste assistentHet verhaal komt weer bovendrijven omdat Louis van Gaal gisteren is aangesteld als bondscoach van het Nederlands elftal, en één van zijn assistenten wordt... Frans Hoek. "Dan denk ik: wat ben je nou voor een eikel joh? Een paar jaar later gaat-ie [Van Gaal, red.] naar Bayern München en dan zit hij weer naast 'm!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vaste assistent
Het verhaal komt weer bovendrijven omdat Louis van Gaal gisteren is aangesteld als bondscoach van het Nederlands elftal, en één van zijn assistenten wordt... Frans Hoek. "Dan denk ik: wat ben je nou voor een eikel joh? Een paar jaar later gaat-ie [Van Gaal, red.] naar Bayern München en dan zit hij weer naast 'm!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp vertelt over Frans Hoek: "Hij vindt Louis van Gaal een enorme lul" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier