Ellen Hoog blikt vooruit op finale Nederlandse hockeydames: "Altijd onze rivalen geweest"

Ellen Hoog blikt vooruit op finale Nederlandse hockeydames: "Altijd onze rivalen geweest"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Ellen Hoog</em> blikt vooruit op finale <em>Nederlandse hockeydames</em>: &quot;Altijd onze rivalen geweest&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Nederlandse hockeydames kunnen zich na een gemakkelijke overwinning op Groot-Brittannië voorbereiden op de finale van de Olympische Spelen. In die finale zullen de dames het opnemen tegen rivaal Argentinië. Ellen Hoog blikt alvast vooruit op de wedstrijd: "Argentinië heeft temperamentvolle spelers, zij zijn altijd wel onze grote rivalen geweest." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ellen Hoog blikt vooruit op finale Nederlandse hockeydames: "Altijd onze rivalen geweest"

De Nederlandse hockeydames kunnen zich na een gemakkelijke overwinning op Groot-Brittannië voorbereiden op de finale van de Olympische Spelen. In die finale zullen de dames het opnemen tegen rivaal Argentinië. Ellen Hoog blikt alvast vooruit op de wedstrijd: "Argentinië heeft temperamentvolle spelers, zij zijn altijd wel onze grote rivalen geweest."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ellen Hoog blikt vooruit op finale Nederlandse hockeydames: "Altijd onze rivalen geweest" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier