Wat vindt Tom Beugelsdijk van grappen in Veronica Inside? "Hij kan het wel waarderen"

Wat vindt Tom Beugelsdijk van grappen in Veronica Inside? "Hij kan het wel waarderen"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Wat vindt <em>Tom Beugelsdijk</em> van grappen in <em>Veronica Inside</em>? &quot;Hij kan het wel waarderen&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Sparta-verdediger Bart Vriends zat woensdagavond aan de bar in De Oranjezomer. Hélène Hendriks wilde graag van hem weten wat voetballers eigenlijk van Veronica Inside vinden. Volgens Vriends kijken veel spelers naar het programma, omdat het ook een vorm van leedvermaak is - tot het over jezelf gaat. Vriends denkt overigens dat zijn kompaan Tom Beugelsdijk de vele grappen wel kan waarderen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sparta-verdediger Bart Vriends zat woensdagavond aan de bar in De Oranjezomer. Hélène Hendriks wilde graag van hem weten wat voetballers eigenlijk van Veronica Inside vinden. Volgens Vriends kijken veel spelers naar het programma, omdat het ook een vorm van leedvermaak is - tot het over jezelf gaat. Vriends denkt overigens dat zijn kompaan Tom Beugelsdijk de vele grappen wel kan waarderen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wat vindt Tom Beugelsdijk van grappen in Veronica Inside? "Hij kan het wel waarderen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier