Youp van 't Hek walgt van advocaat Mallorca-verdachten: "Flikker toch op man!"

Youp van 't Hek walgt van advocaat Mallorca-verdachten: "Flikker toch op man!"

Youp van 't Hek heeft altijd een duidelijke mening gehad en dus heeft hij ook over het gruwelijke incident op Mallorca, waar de 27-jarige Carlo Heuvelman werd doodgetrapt, zijn woordje klaar. De verdachten en hun advocaat moeten het daarbij flink ontgelden: "Flikker toch op man!"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Youp van 't Hek</em> walgt van advocaat <em>Mallorca</em>-verdachten: &quot;Flikker toch op man!&quot; Youp van 't Hek heeft altijd een duidelijke mening gehad en dus heeft hij ook over het gruwelijke incident op Mallorca, waar de 27-jarige Carlo Heuvelman werd doodgetrapt, zijn woordje klaar. De verdachten en hun advocaat moeten het daarbij flink ontgelden: "Flikker toch op man!" Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Andere plannenDe advocaat van de verdachten stelt dat ze helemaal niet gevlucht zijn van Mallorca, maar dat hun ouders plotseling andere vakantieplannen hadden - waardoor ze halsoverkop terug moesten naar Nederland. Dat gaat er bij Van 't Hek niet in. De cabaretier vond het sowieso wel érg lang duren voordat er iemand werd opgepakt. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Andere plannen
De advocaat van de verdachten stelt dat ze helemaal niet gevlucht zijn van Mallorca, maar dat hun ouders plotseling andere vakantieplannen hadden - waardoor ze halsoverkop terug moesten naar Nederland. Dat gaat er bij Van 't Hek niet in. De cabaretier vond het sowieso wel érg lang duren voordat er iemand werd opgepakt.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Youp van 't Hek walgt van advocaat Mallorca-verdachten: "Flikker toch op man!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier