Op1 gemist? Olympisch kampioen Ellen van Langen onder de indruk van Femke Bol

Op1 gemist? Olympisch kampioen Ellen van Langen onder de indruk van Femke Bol

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Olympisch kampioen <em>Ellen van Langen</em> onder de indruk van <em>Femke Bol</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hordeloopster Femke Bol eindigde vandaag verassend als derde op de 400 meter horden en verbrak het voormalige Europese record. Oud-Olympisch kampioen Ellen van Langen vertelt bij Op1 dat ze enorm onder de indruk is van Femke's prestaties op de Spelen: "Andere atleten hebben veel meer ervaring, Femke komt pas net kijken." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Olympisch kampioen Ellen van Langen onder de indruk van Femke Bol

Hordeloopster Femke Bol eindigde vandaag verassend als derde op de 400 meter horden en verbrak het voormalige Europese record. Oud-Olympisch kampioen Ellen van Langen vertelt bij Op1 dat ze enorm onder de indruk is van Femke's prestaties op de Spelen: "Andere atleten hebben veel meer ervaring, Femke komt pas net kijken."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Olympisch kampioen Ellen van Langen onder de indruk van Femke Bol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier