Strafrechtadvocaat legt uit: "Online bedreigingen vaak niet strafbaar" (Op1)

Strafrechtadvocaat legt uit: "Online bedreigingen vaak niet strafbaar" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Strafrechtadvocaat</em> legt uit: &quot;<em>Online bedreigingen</em> vaak niet strafbaar&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Strafrechtadvocaat Meike Lubbers reageert bij Op1 op de online bedreigingen die schrijfster Lale Gül dagelijks naar het hoofd geslingerd krijgt. Volgens Lubbers is het juridisch niet altijd mogelijk om een zaak te beginnen tegen online bedreigingen, de berichten zouden niet duidelijk verwijzen naar schadelijk letsel of de dood en zijn daardoor niet strafbaar. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Strafrechtadvocaat legt uit: "Online bedreigingen vaak niet strafbaar" (Op1)

Strafrechtadvocaat Meike Lubbers reageert bij Op1 op de online bedreigingen die schrijfster Lale Gül dagelijks naar het hoofd geslingerd krijgt. Volgens Lubbers is het juridisch niet altijd mogelijk om een zaak te beginnen tegen online bedreigingen, de berichten zouden niet duidelijk verwijzen naar schadelijk letsel of de dood en zijn daardoor niet strafbaar.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Strafrechtadvocaat legt uit: "Online bedreigingen vaak niet strafbaar" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier