Marcel Vink over Mallorca-zaak: "Jongeren uit het Gooi waren op zoek naar ruzie"

Marcel Vink over Mallorca-zaak: "Jongeren uit het Gooi waren op zoek naar ruzie"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Marcel Vink vertelt bij Humberto over de aanhouding in de mishandelingszaak op Mallorca. De politie heeft vandaag een eerste arrestatie verricht in de Mallorca-zaak. Het zou gaan om een 19-jarige jonge man uit Hilversum.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marcel Vink</em> over Mallorca-zaak: &quot;<em>Jongeren uit het Gooi</em> waren op zoek naar ruzie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Marcel Vink vertelt bij Humberto over de aanhouding in de mishandelingszaak op Mallorca. De politie heeft vandaag een eerste arrestatie verricht in de Mallorca-zaak. Het zou gaan om een 19-jarige jonge man uit Hilversum. Tekst gaat verder onder de video. Update Mallorca-zaakMarcel Vink vertelt dat de groep jongeren diezelfde avond betrokken zou zijn geweest bij meerdere incidentjes en dus echt op zoek waren naar ruzie. Tot op heden is er slechts één persoon aangehouden, terwijl het incident al bijna een maand geleden heeft plaatsgevonden. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marcel Vink over Mallorca-zaak: "Jongeren uit het Gooi waren op zoek naar ruzie"

Update Mallorca-zaak
Marcel Vink vertelt dat de groep jongeren diezelfde avond betrokken zou zijn geweest bij meerdere incidentjes en dus echt op zoek waren naar ruzie. Tot op heden is er slechts één persoon aangehouden, terwijl het incident al bijna een maand geleden heeft plaatsgevonden.

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marcel Vink over Mallorca-zaak: "Jongeren uit het Gooi waren op zoek naar ruzie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier