Live stream 10 km openwaterzwemmen met Ferry Weertman

Live stream 10 km openwaterzwemmen met Ferry Weertman

Kijk donderdag 5 augustus vanaf 23.30 uur LIVE naar de 10 km openwaterzwemmen met Ferry Weertman via bovenstaande livestream.

Bekijk hier het volledige tijdschema van het zwemmen op de Olympische Spelen.

Alles van het zwemmen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Live stream <em>10 km openwaterzwemmen</em> met Ferry Weertman Kijk donderdag 5 augustus vanaf 23.30 uur LIVE naar de 10 km openwaterzwemmen met Ferry Weertman via bovenstaande livestream. Bekijk hier het volledige tijdschema van het zwemmen op de Olympische Spelen. Alles van het zwemmen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020. Bekijk ook Humberto gemist? Arno Kamminga over zilveren medailles Bekijk deze video » Samenvatting: Sharon van Rouwendaal wint zilver bij 10 kilometer openwaterzwemmen Bekijk deze video »
Live :
Live stream 10 km openwaterzwemmen met Ferry WeertmanActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV