Op1 gemist? Radiopiraten toegevoegd aan lijst met immaterieel erfgoed

Op1 gemist? Radiopiraten toegevoegd aan lijst met immaterieel erfgoed

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Radiopiraten</em> toegevoegd aan lijst met <em>immaterieel erfgoed</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Goed nieuws voor alle radiopiraten in ons land, radiopiraterij is vandaag toegevoegd aan de lijst met immaterieel erfgoed. Michael Nijman is zelf radio-dj en vertelt bij Op1 dat deze status de dj’s een stukje waardering geeft. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Radiopiraten toegevoegd aan lijst met immaterieel erfgoed

Goed nieuws voor alle radiopiraten in ons land, radiopiraterij is vandaag toegevoegd aan de lijst met immaterieel erfgoed. Michael Nijman is zelf radio-dj en vertelt bij Op1 dat deze status de dj’s een stukje waardering geeft.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Radiopiraten toegevoegd aan lijst met immaterieel erfgoed of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier