Humberto gemist? Strandtenteigenaar loopt 10.000 euro mis bij verkeerde weersvoorspelling

Humberto gemist? Strandtenteigenaar loopt 10.000 euro mis bij verkeerde weersvoorspelling

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Strandtenteigenaar loopt <em>10.000 euro</em> mis bij verkeerde weersvoorspelling Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Iedereen heeft tegenwoordig wel een app op de telefoon die het weer voorspelt, maar die apps zitten er menigmaal naast met hun voorspelling. In het AD deed een strandtenteigenaar zijn beklag, volgens hem loopt zijn tent per dag zeker 10.000 euro mis als een weersverwachting niet precies klopt. André Triep en Maurice Middendorp bespreken dit. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Strandtenteigenaar loopt 10.000 euro mis bij verkeerde weersvoorspelling

Iedereen heeft tegenwoordig wel een app op de telefoon die het weer voorspelt, maar die apps zitten er menigmaal naast met hun voorspelling. In het AD deed een strandtenteigenaar zijn beklag, volgens hem loopt zijn tent per dag zeker 10.000 euro mis als een weersverwachting niet precies klopt. André Triep en Maurice Middendorp bespreken dit.

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Strandtenteigenaar loopt 10.000 euro mis bij verkeerde weersvoorspelling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier