Zien: Dit is waarom Caroline van der Plas baalt van deelname aan De Slimste Mens

Zien: Dit is waarom Caroline van der Plas baalt van deelname aan De Slimste Mens

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

BoerBurgerBeweging Kamerlid Caroline van der Plas was afgelopen week te bewonderen in het programma De Slimste Mens, maar daar heeft Van der Plas een dubbel gevoel aan overgehouden. Bij Humberto vertelt Caroline waarom.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit is waarom <em>Caroline van der Plas</em> baalt van deelname aan <em>De Slimste Mens</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. BoerBurgerBeweging Kamerlid Caroline van der Plas was afgelopen week te bewonderen in het programma De Slimste Mens, maar daar heeft Van der Plas een dubbel gevoel aan overgehouden. Bij Humberto vertelt Caroline waarom. Tekst gaat verder onder de video. Maarten van RossemTijdens de opnames van De Slimste Mens ging het gesprek over de Tweede Wereldoorlog en dan in het bijzonder D-Day. Volgens van Rossem staat de 'D' in D-Day nergens voor, maar Caroline van der Plas wist te vertellen dat die betreffende 'D' staat voor het Engelse woord decision. Echter is dit nooit uitgezonden op televisie en daar baalt Caroline begrijpelijk van. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Dit is waarom Caroline van der Plas baalt van deelname aan De Slimste Mens

Maarten van Rossem
Tijdens de opnames van De Slimste Mens ging het gesprek over de Tweede Wereldoorlog en dan in het bijzonder D-Day. Volgens van Rossem staat de 'D' in D-Day nergens voor, maar Caroline van der Plas wist te vertellen dat die betreffende 'D' staat voor het Engelse woord decision. Echter is dit nooit uitgezonden op televisie en daar baalt Caroline begrijpelijk van.

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit is waarom Caroline van der Plas baalt van deelname aan De Slimste Mens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier