Zien: Anouk Vetter op medaillekoers in zevenkamp atletiek (Olympische Spelen)

Zien: Anouk Vetter op medaillekoers in zevenkamp atletiek (Olympische Spelen)

Na de eerste dag stond Anouk Vetter bovenaan het klassement in de meerkamp bij de vrouwen. Ook na het verspringen is ze nog steeds leider in het klassement. Nog twee onderdelen te gaan hierna: speerwerpen en de 800 meter.

Zien: <em>Anouk Vetter</em> op medaillekoers in zevenkamp atletiek (Olympische Spelen) Na de eerste dag stond Anouk Vetter bovenaan het klassement in de meerkamp bij de vrouwen. Ook na het verspringen is ze nog steeds leider in het klassement. Nog twee onderdelen te gaan hierna: speerwerpen en de 800 meter. UPDATE: Na het speerwerpen zakt Vetter naar plek twee. Zilver lijkt het hoogst haalbare later deze donderdag. Bekijk Anouk Vetter op de zevenkamp hierboven en bekijk hier hoe laat alles van het atletiek op de Olympische Spelen is. Atletiek: estafettevrouwen met Dafne Schippers naar finale 4x100m (video) Bekijk deze video » Zien: Churandy Martina mist stokje; Nederland eruit op 4x100m estafette (atletiek) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Anouk Vetter op medaillekoers in zevenkamp atletiek (Olympische Spelen)

UPDATE: Na het speerwerpen zakt Vetter naar plek twee. Zilver lijkt het hoogst haalbare later deze donderdag.

Bekijk Anouk Vetter op de zevenkamp hierboven en bekijk hier hoe laat alles van het atletiek op de Olympische Spelen is.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Anouk Vetter op medaillekoers in zevenkamp atletiek (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier