Zien: Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen overtuigend naar kwartfinale sprint

Zien: Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen overtuigend naar kwartfinale sprint

Zien: <em>Jeffrey Hoogland</em> en <em>Harrie Lavreysen</em> overtuigend naar kwartfinale sprint Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen zijn de grote favorieten voor de medailles op het onderdeel sprint (baanwielrennen). De Nederlanders hebben hun favorietenstatus donderdagochtend opnieuw onderstreept door in de achtste finales overtuigend af te rekenen met twee Maleisiërs, die er simpelweg niet aan te pas kwamen. Bekijk de beelden van Hoogland en Lavreysen hierboven. Je vindt het volledige schema van baanwielrennen op de Olympische Spelen op Gids.tv. Bekijk ook Zien: GOUD voor baanwielrenners Van den Berg, Lavreysen, Hoogland & Büchli Bekijk deze video » Zien: Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen rijden exact dezelfde tijd (baanwielrennen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen overtuigend naar kwartfinale sprint

Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen zijn de grote favorieten voor de medailles op het onderdeel sprint (baanwielrennen). De Nederlanders hebben hun favorietenstatus donderdagochtend opnieuw onderstreept door in de achtste finales overtuigend af te rekenen met twee Maleisiërs, die er simpelweg niet aan te pas kwamen.

Bekijk de beelden van Hoogland en Lavreysen hierboven. Je vindt het volledige schema van baanwielrennen op de Olympische Spelen op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen overtuigend naar kwartfinale sprint of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier