Emotionele Ferry Weertman: "Raceplan paste niet bij deze wedstrijd" (video)

Emotionele Ferry Weertman: "Raceplan paste niet bij deze wedstrijd" (video)

Het is geen overwinning voor elke Nederlandse atleet deze Olympische Spelen. Ferry Weertman zwom zichzelf naar de zevende plaats en baalt hier flink van. Hij staat emotioneel tegenover de camera.

Emotionele <em>Ferry Weertman</em>: &quot;Raceplan paste niet bij deze wedstrijd&quot; (video) Het is geen overwinning voor elke Nederlandse atleet deze Olympische Spelen. Ferry Weertman zwom zichzelf naar de zevende plaats en baalt hier flink van. Hij staat emotioneel tegenover de camera. Plan paste niet bij de raceWeertman vertelt dat hij goed in vorm is momenteel en dat er veel nagedacht is over het raceplan. Het bedachte plan paste alleen helaas niet bij deze wedstrijd, waardoor hij niet het resultaat behaalde wat hij had willen behalen. Bekijk de video van NOS Sport hierboven. Bekijk ook Op1: lockdown ultieme relatietest voor Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman Bekijk deze video » Live stream 10 km openwaterzwemmen met Ferry Weertman Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Emotionele Ferry Weertman: "Raceplan paste niet bij deze wedstrijd" (video)

Plan paste niet bij de race
Weertman vertelt dat hij goed in vorm is momenteel en dat er veel nagedacht is over het raceplan. Het bedachte plan paste alleen helaas niet bij deze wedstrijd, waardoor hij niet het resultaat behaalde wat hij had willen behalen.

Bekijk de video van NOS Sport hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Emotionele Ferry Weertman: "Raceplan paste niet bij deze wedstrijd" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier