Churandy Martina over verlies estafette: "Als ik miljonair ben, kom ik terug!"

Churandy Martina over verlies estafette: "Als ik miljonair ben, kom ik terug!"

Churandy Martina heeft tijdens de estafette niet de prestatie kunnen leveren die hij had gewild. Desalniettemin is hij trots dat hij hier mocht staan en bedankt hij alle fans voor de steun.

<em>Churandy Martina</em> over verlies estafette: &quot;Als ik miljonair ben, kom ik terug!&quot; Churandy Martina heeft tijdens de estafette niet de prestatie kunnen leveren die hij had gewild. Desalniettemin is hij trots dat hij hier mocht staan en bedankt hij alle fans voor de steun. Als ik miljonair benDe journalist van het NOS vraagt de atleet of hij nog terugkomt naar de Spelen in 2024, welke in Parijs gehouden zullen worden. Martina antwoord dat hij terug zal komen als hij miljonair is, maar anders moet er gewoon gewerkt worden. Bekijk de video van NOS Sport hierboven. Bekijk ook Humberto gemist? Atleet Churandy Martina: "Andere Olympische Spelen dan normaal" Bekijk deze video » Zien: Churandy Martina en Keet Oldenbeuving schitteren tijdens openingsceremonie Olympische Spelen Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Churandy Martina over verlies estafette: "Als ik miljonair ben, kom ik terug!"

Als ik miljonair ben
De journalist van het NOS vraagt de atleet of hij nog terugkomt naar de Spelen in 2024, welke in Parijs gehouden zullen worden. Martina antwoord dat hij terug zal komen als hij miljonair is, maar anders moet er gewoon gewerkt worden.

Bekijk de video van NOS Sport hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Churandy Martina over verlies estafette: "Als ik miljonair ben, kom ik terug!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier