B&B Vol Liefde: Marianne kookt lelijke zeevruchten voor dates van Jacob

B&B Vol Liefde: Marianne kookt lelijke zeevruchten voor dates van Jacob

De schoonmaakster van Jacob maakt een heerlijk gerecht klaar voor zijn dates en er staan zeevruchten op het menu. Ze vertelt dat deze er vaak 'lelijk' uitzien, maar heerlijk smaken. De dames zijn het met haar eens en geven haar complimenten voor haar kookkunsten.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Marianne kookt lelijke zeevruchten voor dates van Jacob De schoonmaakster van Jacob maakt een heerlijk gerecht klaar voor zijn dates en er staan zeevruchten op het menu. Ze vertelt dat deze er vaak 'lelijk' uitzien, maar heerlijk smaken. De dames zijn het met haar eens en geven haar complimenten voor haar kookkunsten. Bekijk de video van RTL.nl hierboven. Bekijk ook B&B Vol Liefde-Jacob na clash: "Ik heb het zo moeilijk met de dames" Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Vincent durft niet eerlijk te zijn over gevoelens Bekijk deze video »

Bekijk de video van RTL.nl hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op B&B Vol Liefde: Marianne kookt lelijke zeevruchten voor dates van Jacob of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier