Bizarre video: vader ziet auto met drie kinderen gestolen worden

Bizarre video: vader ziet auto met drie kinderen gestolen worden

Beveiligingscamera’s filmen een weerzinwekkende actie in het Britse Bolton. Een autodief grijpt zijn kans, maar hij steelt een auto waarin drie kinderen op de achterbank zitten. De vader van de kinderen ziet het gebeuren, maar kan niet op tijd ingrijpen. Enkele tijd later wordt de auto mét de ongedeerde kinderen teruggevonden.

Bizarre video: vader ziet <em>auto met drie kinderen</em> gestolen worden Beveiligingscamera’s filmen een weerzinwekkende actie in het Britse Bolton. Een autodief grijpt zijn kans, maar hij steelt een auto waarin drie kinderen op de achterbank zitten. De vader van de kinderen ziet het gebeuren, maar kan niet op tijd ingrijpen. Enkele tijd later wordt de auto mét de ongedeerde kinderen teruggevonden. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Video: 19-jarige verdachte uit Hilversum niet opgepakt vanwege dodelijke mishandeling Carlo Bekijk deze video » Straatintimidatie neemt toe: "Ik heb me echt weleens onveilig gevoeld" (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Bizarre video: vader ziet auto met drie kinderen gestolen worden

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre video: vader ziet auto met drie kinderen gestolen worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier