Zien: Shanne Braspennincx kwalificeert zich voor finale keirin

Zien: Shanne Braspennincx kwalificeert zich voor finale keirin

Shanne Braspennincx is door naar de finale van het keirintoernooi. En hoe: in de halve finale doet ze het uitstekend. Braspennincx neemt in de laatste ronde de leiding en staat die niet meer af, waardoor ze zich als winnares van haar halve finale plaatst voor de strijd om de medailles. Die finale staat om 10.45 uur op het programma op het Velodrome in het Japanse Izu.

Zien: <em>Shanne Braspennincx</em> kwalificeert zich voor finale keirin Shanne Braspennincx is door naar de finale van het keirintoernooi. En hoe: in de halve finale doet ze het uitstekend. Braspennincx neemt in de laatste ronde de leiding en staat die niet meer af, waardoor ze zich als winnares van haar halve finale plaatst voor de strijd om de medailles. Die finale staat om 10.45 uur op het programma op het Velodrome in het Japanse Izu. Bekijk de video van Eurosport hierboven. Bekijk ook Live stream baanwielrennen met sprint (m) en keirin (v) (woensdag 4 augustus) Bekijk deze video » Live stream baanwielrennen met sprint (m), omnium (v) en keirin (v) (donderdag 5 augustus) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Shanne Braspennincx kwalificeert zich voor finale keirin

Bekijk de video van Eurosport hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Shanne Braspennincx kwalificeert zich voor finale keirin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier