Zien: oppermachtige Shanne Braspennincx wint GOUD in finale keirin

Zien: oppermachtige Shanne Braspennincx wint GOUD in finale keirin

In de halve finale won Shanne Braspennincx met enorme overmacht, maar de vraag bleef wat ze tegen de Canadese Genest en Mitchell, de Nieuw-Zeelandse Andrews en Basova en Starikova uit Oekraïne in huis had? Het antwoord is GOUD!

Zien: oppermachtige <em>Shanne Braspennincx</em> wint GOUD in finale keirin In de halve finale won Shanne Braspennincx met enorme overmacht, maar de vraag bleef wat ze tegen de Canadese Genest en Mitchell, de Nieuw-Zeelandse Andrews en Basova en Starikova uit Oekraïne in huis had? Het antwoord is GOUD! Gouden medaille in de pocketBij de bel voor de laatste ronde nam Braspennincx de leiding en die stond ze niet meer af. Daarmee is ze de opvolger van Elis Ligtlee, die vijf jaar geleden in Rio naar het goud reed. Bekijk de video van Eurosport hierboven. Bekijk ook Zien: Shanne Braspennincx kwalificeert zich voor finale keirin Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: oppermachtige Shanne Braspennincx wint GOUD in finale keirin

Gouden medaille in de pocket
Bij de bel voor de laatste ronde nam Braspennincx de leiding en die stond ze niet meer af. Daarmee is ze de opvolger van Elis Ligtlee, die vijf jaar geleden in Rio naar het goud reed.

Bekijk de video van Eurosport hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: oppermachtige Shanne Braspennincx wint GOUD in finale keirin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV