Prachtige beelden: tientallen ooievaars strijken neer in boom langs snelweg

Prachtige beelden: tientallen ooievaars strijken neer in boom langs snelweg

<em>Prachtige beelden</em>: tientallen ooievaars strijken neer in boom langs snelweg Een bijzonder tafereel in een boom langs de N731 bij het Twentse Losser. Zo'n vijftig ooievaars streken daar neer op de takken van één boom. Ook op andere plaatsten zaten veel ooievaars, zoals op lantaarnpalen. Dat zie je in bovenstaande video van Hart van Nederland. Ooievaars trekken in augustus en september in groepen naar het zuiden om te overwinteren op warme plaatsen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Zien: voormalig trainer Femke Bol ontzettend trots op bronzen medaille Bekijk deze video » Zien: vader opgepakte verdachte mishandeling Mallorca doet verhaal: "Leven in nachtmerrie" Bekijk deze video » Zien: enorme brand in Amsterdame loods vol foodtrucks en gasflessen Bekijk deze video »
Nieuws :
Prachtige beelden: tientallen ooievaars strijken neer in boom langs snelweg

Een bijzonder tafereel in een boom langs de N731 bij het Twentse Losser. Zo'n vijftig ooievaars streken daar neer op de takken van één boom. Ook op andere plaatsten zaten veel ooievaars, zoals op lantaarnpalen. Dat zie je in bovenstaande video van Hart van Nederland. Ooievaars trekken in augustus en september in groepen naar het zuiden om te overwinteren op warme plaatsen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtige beelden: tientallen ooievaars strijken neer in boom langs snelweg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier