Opmerkelijke video: 'Heilige Maagd Maria' verschijnt op stuk hout in Geldrop

Opmerkelijke video: 'Heilige Maagd Maria' verschijnt op stuk hout in Geldrop

<em>Opmerkelijke video</em>: 'Heilige Maagd Maria' verschijnt op stuk hout in Geldrop Het is opmerkelijk dat de maagd Maria van alle plaatsen op de wereld juist het Brabantse Geldrop uitkiest voor haar meest recente verschijning. Maar hobbyhoutbewerker Harm Ronde gelooft er heilig in. Hij ontdekte de beeltenis op een stuk hout, waarvan hij een aandenken wilde maken aan zijn recent overleden schoonzus Angelique. Voor Hart van Nederland was het genoeg reden om eens een bezoekje te brengen aan Maria in Geldrop. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Zien: enorme brand in Amsterdame loods vol foodtrucks en gasflessen Bekijk deze video » Prachtige beelden: tientallen ooievaars strijken neer in boom langs snelweg Bekijk deze video » Hart van Nederland: deze brandweermannen gaan blussen in Albanië Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is opmerkelijk dat de maagd Maria van alle plaatsen op de wereld juist het Brabantse Geldrop uitkiest voor haar meest recente verschijning. Maar hobbyhoutbewerker Harm Ronde gelooft er heilig in. Hij ontdekte de beeltenis op een stuk hout, waarvan hij een aandenken wilde maken aan zijn recent overleden schoonzus Angelique. Voor Hart van Nederland was het genoeg reden om eens een bezoekje te brengen aan Maria in Geldrop.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opmerkelijke video: 'Heilige Maagd Maria' verschijnt op stuk hout in Geldrop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier