De Oranjezomer: Wim Kieft onthult schokkende hoeveelheid verkeersboetes

De Oranjezomer: Wim Kieft onthult schokkende hoeveelheid verkeersboetes

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: Wim Kieft onthult schokkende hoeveelheid verkeersboetes Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Wim Kieft vertelt in De Oranjezomer over zijn vakantie. ''Heb je een beetje moeten beknibbelen daar in Zuid-Frankrijk?'' vraagt Hélène Hendriks hem. ''Ik hoorde dat je ruim 1300 euro aan verkeersboetes moest betalen.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wim Kieft vertelt in De Oranjezomer over zijn vakantie. ''Heb je een beetje moeten beknibbelen daar in Zuid-Frankrijk?'' vraagt Hélène Hendriks hem. ''Ik hoorde dat je ruim 1300 euro aan verkeersboetes moest betalen.''

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Wim Kieft onthult schokkende hoeveelheid verkeersboetes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier