Op1 gemist? Oud-wielrenster Roxane Knetemann onder de indruk van Shanne's gouden medaille

Op1 gemist? Oud-wielrenster Roxane Knetemann onder de indruk van Shanne's gouden medaille

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Oud-wielrenster Roxane Knetemann onder de indruk van Shanne's gouden medaille Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Wielrenster Shanne Braspennincx heeft een gouden medaille gewonnen op de Olympische Spelen. En dat is volgens oud-wielrenster Roxane Knetemann heel knap, want zes jaar geleden had Shanne nog een hartinfarct. ''Haar vriend zegt ook: ze werkt soms nog harder dan ik. Als je dat kan afmaken met een gouden medaille is dat zo ontzettend tof.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Oud-wielrenster Roxane Knetemann onder de indruk van Shanne's gouden medaille

Wielrenster Shanne Braspennincx heeft een gouden medaille gewonnen op de Olympische Spelen. En dat is volgens oud-wielrenster Roxane Knetemann heel knap, want zes jaar geleden had Shanne nog een hartinfarct. ''Haar vriend zegt ook: ze werkt soms nog harder dan ik. Als je dat kan afmaken met een gouden medaille is dat zo ontzettend tof.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Oud-wielrenster Roxane Knetemann onder de indruk van Shanne's gouden medaille of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier