Schattig: Lil' Kleine herenigd met zoontje Lío (video)

Schattig: Lil' Kleine herenigd met zoontje Lío (video)

Rapper Lil' Kleine en zijn tweejarige zoontje zijn weer herenigd. Lío woont samen met zijn moeder Jaimie Vaes op Ibiza. "Heb je gemist m'n jongen", schrijft Lil' Kleine bij een video van hem en zijn zoon. In haar realityserie maakte Jaimie bekend dat de relatie tussen haar en de rapper op een laag pitje staat.

Bekijk hieronder de video van Shownieuws.

Schattig: <em>Lil' Kleine</em> herenigd met zoontje Lío (video) Rapper Lil' Kleine en zijn tweejarige zoontje zijn weer herenigd. Lío woont samen met zijn moeder Jaimie Vaes op Ibiza. "Heb je gemist m'n jongen", schrijft Lil' Kleine bij een video van hem en zijn zoon. In haar realityserie maakte Jaimie bekend dat de relatie tussen haar en de rapper op een laag pitje staat. Bekijk hieronder de video van Shownieuws. Bekijk ook Video: Jaimie Vaes onthult meer details over mishandeling op Ibiza Bekijk deze video » Zien: is het nou aan of uit tussen Anouk en Dominique? Bekijk deze video » Jaimie Vaes en zoontje Lío wonen op Ibiza: "Ik kan me nu geen betere plek wensen" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Schattig: Lil' Kleine herenigd met zoontje Lío (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schattig: Lil' Kleine herenigd met zoontje Lío (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier