De Oranjezomer: Johan Derksen is teleurgesteld in Messi

De Oranjezomer: Johan Derksen is teleurgesteld in Messi

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: Johan Derksen is teleurgesteld in Messi Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. ''Ik ben eigenlijk een beetje teleurgesteld in Messi,'' vertelt Johan Derksen in De Oranjezomer. ''Hij is bij de club groot geworden. Die heeft waanzinnig veel geld verdiend omdat hij hele goede prestaties leverde. Dankzij al die commerciële contracten is hij multimiljonair geworden. Barcelona is in de financiële problemen gekomen door hem.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

''Ik ben eigenlijk een beetje teleurgesteld in Messi,'' vertelt Johan Derksen in De Oranjezomer. ''Hij is bij de club groot geworden. Die heeft waanzinnig veel geld verdiend omdat hij hele goede prestaties leverde. Dankzij al die commerciële contracten is hij multimiljonair geworden. Barcelona is in de financiële problemen gekomen door hem.''

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Johan Derksen is teleurgesteld in Messi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier